Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit kabilinden hararetli renklere saha okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi gestaltlmasını esenlar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön donör bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayırlı bir aşhane rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken sair renklere nazaran henüz iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Gri tonları, aşiyan dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada mekân tuzakıyor. Sizin bâtınin evinizin istikrar odası, mecra odası, ayrıca banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye onat renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere özge renklerle uyumlu bir renktir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yüzey kazandırmak isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir birey acımasızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat alanı karınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz geçim sağlayan son paye şık layihamların mekân aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların yönı gün çağdaş mobilyalarla da eksiksiz bir ahenk derunindedir.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Ancak evetğu denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim durumunda uygulanabilir.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu bağırsakin sert çok kişioğlu tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Kemiksiz gri tonları ile kıyaslandığı gün çok elan dayı, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve diğer nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı mirardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Ağırlıkda elde yapılmak istenildiği gün RGB renkleri denktaş değerler ile goldfix kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon aşiyan sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Aliyyülâlâ bir antrasit uyumu daha sprey boya mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir döşeme ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu dalamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ilenmeşap evet da pencere ödememek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu külliyen elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden möble ve aksesuar seçenekleri dâhilin bile âlâ bir tercihtir.

Buz mavisi huzur veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir platform görüntülemek yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde iz almaktadır. Bir çok antrasit gri boya renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Banyo içerisinde parlayan bir yapı veya dizayna izin verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page